Ριμπολόβλεφ: Το ποδόσφαιρο παράγει σπουδαία συναισθήματα - iefimerida.gr

Ριμπολόβλεφ: Το ποδόσφαιρο παράγει σπουδαία συναισθήματα

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τη σημαντικότερη στιγμή μέσα στα επτά χρόνια που εμπλέκεται με τη Μονακό μίλησε ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό site rmcsport.bfmtv.com, δήλωσε πως μέσα σε αυτή την επταετία η πιο ξεχωριστή στιγμή ήταν η κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, που ήταν το πρώτο της ομάδας του Πριγκιπάτου μετά από 17 χρόνια.

Ριμπολόβλεφ: Το ποδόσφαιρο παράγει σπουδαία συναισθήματα | iefimerida.gr 0

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ:

  • Ποια είναι η καθημερινή σας ενασχόληση με το κλαμπ; 

«Ο Βαντίμ Βασίλιεφ είναι αυτός που διαχειρίζεται τα θέματα του συλλόγου σε καθημερινή βάση, αλλά έχουμε συνεχή επικοινωνία για τα σημαντικά ζητήματα. Υπάρχουν συνεργάτες υψηλού επιπέδου δίπλα στον Βαντίμ, όπως είναι ο Εμενάλο και φυσικά ο τεχνικός Λεονάρντο Ζαρντίμ. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην ιστορία της Μονακό. Όλες οι αποφάσεις για τα ζητήματα στρατηγικής σημασίας παίρνονται από μένα, αλλά θέλω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο».

Πως κρίνετε τη μέχρι τώρα πορεία σας στο σύλλογο;

«Το αποτέλεσμα είναι θετικό, αλλά πρέπει να παραδεχθώ ότι η κατάσταση είναι πιο δύσκολη σε σχέση με αυτό που περίμενα πριν αναλάβω. Το ποδόσφαιρο παράγει σπουδαία συναισθήματα, αλλά την ίδια στιγμή δημιουργεί μια περίπλοκη εξίσωση μεταξύ ικανοτήτων και χρηματοοικονομικών καταστάσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι υπάρχει και ο παράγοντας τύχη πίσω από κάθε επιτυχία. Όλα αυτά με γεμίζουν ικανοποίηση και βλέπω ότι έχουμε πετύχει τα αποτελέσματα που θέλαμε για να κάνουμε ξανά τη Μονακό ένα μεγάλο σύλλογο στη Γαλλία και την Ευρώπη».

  • Πως αισθάνεστε στο Μονακό; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος στο Μονακό. Αγαπώ το σύλλογο και το Πριγκιπάτο. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε την υποστήριξη του Πρίγκιπα και η επιτυχία μας συνδέεται με εκείνον. Άλλωστε, η γνώμη του είναι πολύ σημαντική».

Ριμπολόβλεφ: Το ποδόσφαιρο παράγει σπουδαία συναισθήματα | iefimerida.gr 1
  • Από τις 7 σεζόν που βρίσκεστε εδώ, ποια στιγμή σας έκανε υπερήφανο; 

«Θα έλεγα το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε και ήταν μεγάλη ευχαρίστηση να πάρουμε το τρόπαιο αυτό μετά από 17 χρόνια. Μπορώ επίσης να μιλήσω για την περηφάνια και τη χαρά που δίνουμε σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας. Το ποδόσφαιρο σε γεμίζει απίστευτα συναισθήματα και είμαι χαρούμενος να τα μοιράζομαι. Για παράδειγμα, ήταν καταπληκτική στιγμή όταν μετά το παιχνίδι με την Τρουά πήγα στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσω μαζί με τους φιλάθλους».

  • Τι θέλετε να βελτιώσετε στο σύλλογο; 

«Σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν το μοντέλο λειτουργίας μας, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις μας. Για παράδειγμα θα γίνει μια επένδυση 50 εκατομμυρίων ευρώ για να γίνει πιο μοντέρνο το προπονητικό μας κέντρο στο La Turbie. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίρνουμε ρίσκα και για να μείνουμε ανταγωνιστικοί θα πρέπει να βρίσκουμε εξαιρετικά ταλέντα για το μέλλον μας».

Ριμπολόβλεφ: Το ποδόσφαιρο παράγει σπουδαία συναισθήματα | iefimerida.gr 2

Πηγή: rmcsport.bfmtv.com

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ Μονακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ