23 χρόνια πριν -Η Δωροθέα Μερκούρη, αγνώριστη σε επίδειξη μόδας [εικόνα] - iefimerida.gr

23 χρόνια πριν -Η Δωροθέα Μερκούρη, αγνώριστη σε επίδειξη μόδας [εικόνα]

Η Δωροθέα Μερκούρη/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μόδα αλλάζει. Μαζί της, αλλάζουν και οι άνθρωποι που την υπηρετούν.

Ο χρόνος κρίνει την πορεία τους και το μέλλον τους, διαμορφώνει την καριέρα τους. Ο Βασίλειος Κωστέτσος έχει γράψει μια δική του σελίδα στην «βίβλο» της μόδας στην Ελλάδα και οι συνεργασίες του ταξίδεψαν το όνομά του και εκτός ελληνικών συνόρων. Η «χρυσή» δεκαετία του 90 έβαλε τις βάσεις για την καριέρα του σχεδιαστή. Τότε δεν υπήρχαν social media και η προώθηση της δουλειάς των ανθρώπων της μόδας δεν ήταν τόσο απλή υπόθεση.Πολλές στιγμές από την πασαρέλα που άξιζαν την προσοχή μας, δεν τις είδαμε live και συλλεκτικά φωτογραφικά καρέ έμειναν για χρόνια σε αρχεία χωρίς να δουν το φως της δημοσιότητας.

Πλέον, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Μια ανάρτηση στο Instagram μπορεί να γίνει viral μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μας γνωρίζει ή μας θυμίζει στιγμές από τον κόσμο της μόδας όταν μεσουρανούσε στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά μοιράστηκε μαζί μας μια σπάνια φωτογραφία από επίδειξη μόδας το 1995, που πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Καζούλη. Η Δωροθέα Μερκούρη ποζάρει στο φακό με εντελώς διαφορετικό look.

Δείτε την Δωροθέα Μερκούρη αγνώριστη σε επίδειξη μόδας, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δωροθέα Μερκούρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ