Σήμερα το Athens Pride -Στα χρώματά του η Βουλή, για πρώτη φορά - iefimerida.gr

Σήμερα το Athens Pride -Στα χρώματά του η Βουλή, για πρώτη φορά

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην πλατεία Συντάγματος, για δεύτερη φορά, θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα, στις 7 μ.μ., η παρέλαση του Athens Pride.

Το σύνθημα της φετινής διοργάνωσης είναι «Παρούσα» και για πρώτη φορά φέτος θα «μετάσχει» και η Βουλή στο Athens Pride.

Με απόφαση του Νίκου Βούτση, το λογότυπο του Athens Pride θα προβληθεί για πρώτη φορά σε μέρος της πρόσοψης του Μεγάρου της Βουλής. Σε σχετική ανακοίνωση της Βουλής σημειώνεται:

Αποδεχόμενη το αίτημα του “Athens Pride-Φεστιβάλ Υπερηφάνειας”, η Βουλή των Ελλήνων θα προβάλλει απόψε, για πρώτη φορά, το λογότυπο του φορέα σε μέρος της πρόσοψης του κτιρίου της, στη διάρκεια της εκδήλωσης-παρέλασης του Athens Pride στην πλατεία Συντάγματος.

Με τη συμβολική αυτή κίνηση η Βουλή θέλει να περάσει στους πολίτες το μήνυμα του σεβασμού στη διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το Athens Pride διοργανώνεται για 14η διαδοχική χρονιά στην Αθήνα και είναι η δεύτερη φορά που η παρέλαση θα διεξαχθεί στην Πλατεία Συντάγματος, με κεντρικό θέμα τη θηλυκότητα, όπως βιώνεται κάθε μέρα, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητας και με το σύνθημα «Παρούσα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Athens Pride Βουλή Σύνταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ