Τα 3 πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να κάνεις στο αεροπλάνο σύμφωνα με νέα έρευνα - iefimerida.gr

Τα 3 πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να κάνεις στο αεροπλάνο σύμφωνα με νέα έρευνα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πτήση θα πρέπει να σου μείνει αξέχαστη για τους σωστούς λόγους.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ένα ταξίδι με το αεροπλάνο μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι νεύρων.

Τα όρια ευγένειας και αγένειας και είναι πολύ λεπτά και εύκολα μπορεί η συμπεριφορά σου να περάσει αυτή την ευδιάκριτη αλλά λεπτή γραμμή. Μικρές κινήσεις μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία των γύρω σου και να γίνουν ένας μικρός εφιάλτης στο ταξίδι τους. Οταν ταξιδεύεις, οφείλεις να θυμάσαι ότι δεν είσαι μόνος σου, ότι δεν σου ανήκει τίποτα από το αεροπλάνο, ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να σεβαστείς για την ομαλή συνύπαρξη με τους συνταξιδιώτες σου. Με απλά λόγια, κανείς δεν θέλει μια διαδρομή-μαρτύριο επειδή κάποιος άλλος το έχει επιλέξει.

Μια έρευνα ταξιδιωτικού site (Expedia) με τίτλο «Airplane and Hotel Etiquette 2018» μάς αποκαλύπτει τις πιο ενοχλητικές συμπεριφορές των επιβατών. Ρωτήθηκαν 18.229 άτομα από 23 χώρες -ώστε τα πορίσματα της έρευνας να δώσουν μια όσο το δυνατόν πιο σφαιρική εικονα της ταξιδιωτικής συμπεριφοράς.

Τα 3 πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να κάνεις στο αεροπλάνο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξίδι αεροπλάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ