Ξεράστε πάνω στον Will και την Kate: 20 και 2 βασιλικά σουβενίρ - iefimerida.gr

Ξεράστε πάνω στον Will και την Kate: 20 και 2 βασιλικά σουβενίρ

koykles
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη θυμάμαι με τρόμο ένα τσίγκινο δίσκο σερβιρίσματος με τις φάτσες του Καρόλου και της Νταϊάνα που μας είχε φέρει δώρο η θεία μου για αναμνηστικό από ένα ταξίδι της στο Λονδίνο. Φέτος οι Βρετανοί ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Δεν έμειναν μόνο στα σερβίτσια τσαγιού! Τα πρόσωπα και τα ονόματα του William και της Kate υπάρχουν παντού. Μέχρι και σε σακούλες για εμετό, χωρίς πλάκα! Μερικά από τα αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις για να σου μείνει και αυτός ο βασιλικός γάμος πραγματικά αξέχαστος! Κάποια έχουν την έγκριση του παλατιού, κάποια πάλι όχι! Σακούλες εμετού William και Kate (γιατί θα σιχαθείς να τους βλέπεις!)Μπύρα William και KateΠροφυλακτικά William και KateΔαχτυλήθρες William και KateΠλέξε όλο το βασιλικό γάμοΧαρτοκοπτική William και KateΠλαστική κούκλα Kate χωρίς το William!Ασημένια βασιλικά κουταλάκια του τσαγιού William και KateΟικολογικές μπαταρές William και KateΦακελάκια τσαγιού William και KateΜανικετόκουμπα William και KateΚακόγουστο ρολόι τοίχου William και Kate(μπλιαχ!)Νύχια William και Kate!Θήκες για καραμέλες Pez William και Kate (που τις θυμήθηκαν αυτές;)Κονκάρδες William και Kate Κάλυμμα τουαλέτας William και KateΤασάκια William και KateΑγνώστου ταυτότητας αναμνηστικό William και Kate (πιθανόν μαγνητάκια για το ψυγείο)

Ρούχα για σκύλους(;;;) Royal Wedding! (κυκλοφορούν και σε ροζ)Τατουάζ δοντιών William και Kate (sic)Nάνοι William και Kate! (μαμά μου)Ε, δεν θα σκάσουμε κιόλας βρε Kate. Χαλάλι σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ