Λεμέρ σε Γερμανία: Πρέπει να δράσουμε για την Ευρώπη- Τώρα ή ποτέ - iefimerida.gr

Λεμέρ σε Γερμανία: Πρέπει να δράσουμε για την Ευρώπη- Τώρα ή ποτέ

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ευρωπαϊκό μας μέλλον διακυβεύεται. Πρέπει να δράσουμε. Τώρα ή ποτέ». Αυτό δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών, Μπρούνο Λεμέρ απευθύνοντας κάλεσμα στη Γερμανία για μεγαλύτερες φιλοδοξίες όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην Ευρωζώνη.

Ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρούνο Λεμέρ, μιλώντας σε επιχειρηματικό συνέδριο στο Βερολίνο, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, έδωσε ότι έδωσε την πρώτη αντίδραση από το Παρίσι στις νέες προτάσεις ευρωπαϊκών μεταρρυθμίσεων από την Καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.

Ο κ. Λεμέρ καλωσόρισε το σχέδιο που παρουσιάστηκε από την κα Μέρκελ σε συνέντευξή της το περασμένο Σαββατοκύριακο, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη της στην ιδέα του Γάλλου Προέδρου για τον προϋπολογισμό της ευρωζώνης.

Η Ευρώπη χρειάζεται τα μέσα για να ενισχύσει την οικονομική σύγκλιση και να αντιδρά στις κρίσεις, σημείωσε, προσθέτοντας: «Διακυβεύεται το ευρωπαϊκό μας μέλλον. Πρέπει να δράσουμε, είναι τώρα ή ποτέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ