Αχτσιόγλου: Μετά τον Αύγουστο τα περιθώρια άσκησης κονωνικής πολιτικής θα είναι μεγαλύτερα - iefimerida.gr

Αχτσιόγλου: Μετά τον Αύγουστο τα περιθώρια άσκησης κονωνικής πολιτικής θα είναι μεγαλύτερα

Η υπουργός Εργασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα περιθώρια άσκησης της κοινωνικής πολιτικής μας θα είναι πολύ μεγαλύτερα μετά τον Αύγουστο του 2018» τόνισε η υπουργός Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη συζήτηση επερώτησης του ΚΚΕ για τις συλλογικές συμβάσεις, την οποία υπογράφουν ο γενικός γραμματέας του Κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας και οι βουλευτές του η κ. Αχτσιόγλου πρόσθεσε:

«Σε λιγότερο από δύο μήνες από τώρα επανέρχονται οι δύο βασικές αρχές της διαπραγμάτευσης. Η αρχή της ευνοϊκότερης ρύθμισης για τον εργαζόμενο και η αρχή της επεκτασιμότητας».

«Κλείσαμε τις τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες στην αξιολόγηση. Όταν προσπαθείς να υλοποιήσεις το σχέδιο σου, κόντρα στη βασική αντίληψη της Τρόικα, δεν μπορείς να επιτύχεις σε όλες τις πτυχές.

Κάπου χάνεις, κάπου κερδίζεις, αλλά οι νίκες που σημειώνονται έχουν μεγάλη απήχηση και αντίκρισμα στην διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων», επεσήμανε η κ. Αχτσιόγλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ