Το παράπονο του Τραμπ: «Δεν τον αφήνουν να βλέπει πορνό στον Λευκό Οίκο» - iefimerida.gr

Το παράπονο του Τραμπ: «Δεν τον αφήνουν να βλέπει πορνό στον Λευκό Οίκο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ απολαμβάνει τη ζωή στο Λευκό Οίκο.

Από τότε που μετακόμισε στη λεωφόρο Πενσυλβάνια τον Ιανουάριο του 2017, άφθονα είναι τα ρεπορτάζ για τις βραδιές του με χάμπουργκερ και μπόλικη τηλεόραση, από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων στα καλωδιακά δίκτυα μέχρι τις εκπομπές του αγαπημένου του Fox News νωρίς το πρωί, όταν αναρτά και τα περισσότερα μηνύματά του στο Twitter. Υπάρχει όμως και κάτι που του λείπει, κάτι που δεν μπορεί να απολαύσει στην έπαυλη που πρόσφατα κατηγόρησε τον Καναδά ότι την έχει κάψει στο παρελθόν....

Με αφορμή τα σχόλια του δικηγόρου του Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι, που χαρακτήρισε αναξιόπιστη την Στόρμι Ντάνιελς επειδή... είναι πορνοστάρ, η δημοσιογράφος του MSNBC, Μίκα Μπρεζίνσκι, επιτέθηκε στην υποκρισία που επικρατεί στον Λευκό Οίκο δίνοντας μια ενδιαφέρουσα διάσταση αναφορικά με τα παράπονα του Ρεπουμπλικανού προέδρου από τη δουλειά του: «Ξέρω κάποιον που μίλησε πρόσφατα με τον Ντόναλντ Τραμπ για τη ζωή στο Λευκό Οίκο», είπε η Μπρεζίνσκι, «και το μεγαλύτερο παράπονο του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ότι δεν του επιτρέπεται να παρακολουθήσει πορνό στο Λευκό Οίκο».

Περαιτέρω λεπτομέρειες για τον ισχυρισμό της δεν έδωσε.

Πάντως η σχέση αγάπης-μίσους μεταξύ του Προέδρου και της δημοσιογράφου -κόρης του Πολονωαμερικανού διεθνολόγου και συμβούλου πολλών Aμερικανών προέδρων Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι - κρατά από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε τα ηνία της χώρας.

Τον Ιούνιο του 2017 ο Τραμπ εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Μπρεζίνσκι και του Τζο Σκάρμπορο, συμπαρουσιαστή της στην πρωινή εκπομπή «Morning Joe» στο δίκτυο NBC.
«Ακουσα ότι στην εκπομπή Morning Joe, που δεν έχει υψηλή τηλεθέαση, μιλάνε άσχημα για μένα. Τότε πώς γίνεται η χαζή, τρελή Μίκα και ο ψυχοπαθής Τζο να έχουν έρθει στο Μαρ-α-Λάγκο για τρεις συνεχόμενες βραδιές την περίοδο των Χριστουγέννων και ήθελαν να με δουν; Η Μίκα αιμορραγούσε από μια αποτυχημένη πλαστική επέμβαση. Αρνήθηκα να τους συναντήσω», έγραψε ο Τραμπ σε δύο συνεχόμενα tweets που έσταζαν μισογυνισμό και προκάλεσαν, φυσικά, σάλο στη χώρα...

Το NBC είχε αρνηθεί τότε να απαντήσει στον Πρόεδρο. «Ουδέποτε φαντάστηκα ότι θα έρθει η μέρα που θα σκεφθώ ότι δεν ταιριάζει στην αξιοπρέπειά μου να απαντήσω στον Πρόεδρο των ΗΠΑ», είπε δηκτικά ο Μαρκ Κόρνμπλαου, στέλεχος του μεγάλου αμερικανικού δικτύου.

Αλλά μετά τα χθεσινά σχόλια της Μίκα Μπρεζίνσκι αναμένεται να ακολουθήσουν νέα επεισόδια στην κόντρα της με τον Τραμπ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ