Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες]

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ στην τελετή βράβευσής του. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εντυπωσιακή βραδιά είχαν χθες οι Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ σε εκδήλωση για τη βράβευση του ηθοποιού.

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, έφτασαν πιασμένοι χέρι – χέρι στο κόκκινο χαλί του AFI Life Achievement Award Tribute στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου στην Αγγλία.

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο 57χρονος Τζορτζ και η 40χρονη Αμάλ, δεν μπορούσαν να κρύψουν την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον, με την Αμάλ να συγχαίρει το σύζυγό της με ένα γλυκό φιλί στα χείλη. Ακόμα και το πλήθος έσπευσε να χειροκροτήσει το ζευγάρι την ώρα που φιλιόντουσαν.

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά του ζευγαριού, παρόντες ήταν ο πατέρας του Τζορτζ, Νικ αλλά και κάποιοι από τους διάσημους φίλους τους όπως οι Τζένιφερ Άνιστον, η Κέιτ Μπλάνσετ, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Τζίμι Κίμμελ και ο Μπιλ Μουράι.

Στην συγκινητική ομιλία της η Αμάλ είπε για τον σύζυγό της: «Γνώρισα τον Τζορτζ όταν ήμουν 35 και είχα αρχίσει να παραιτούμαι από την ιδέα ότι θα μείνω γεροντοκόρη. Στη συνέχεια γνωριστήκαμε και αρχίσαμε να κρυβόμαστε στο διαμέρισμά μου στο Λονδίνο και πολύ σύντομα ένιωσα, ότι ανεξάρτητα από το τι θα συνέβαινε, πως ποτέ μου δεν θα ήθελα να είμαι με κάποιον άλλον. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν ήταν μακριά μου και μου έχουν πει ότι είχα ένα ιδιαίτερο χαμόγελο όταν διάβαζα τα γραπτά του μηνύματα ή τα γράμματα που έκρυβε στην τσάντα μου... Πέντε χρόνια μετά, τίποτε από όλα αυτά δεν έχει αλλάξει. Είναι το άτομο που έχει τον απόλυτο θαυμασμό μου, αλλά και το πρόσωπο που όταν χαμογελά με κάνει να λιώνω κάθε φορά. Αγάπη μου, αυτό που βρήκα σε σένα ήταν η μεγάλη αγάπη που πάντα ήλπιζα ότι υπήρχε».

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Όλα τα επιτεύγματα του Τζορτζ Κλούνεϊ αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, από την πρώτη του εμφάνιση στο « Roseanne» και « Facts of Life» μέχρι το όσκαρ του καλύτερου ηθοποιού για την ταινία «Syriana» αλλά και αυτό της καλύτερης εικόνας για την παραγωγή του «Argο».

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Κι ενώ το γεγονός αυτό ήταν ένας εορτασμός για την καριέρα του Τζορτζ Κλούνεϊ, το ζευγάρι γιόρτασε προχθές τα πρώτα γενέθλια των διδύμων τους, Έλλα και Αλεξάντερ.

«Καλά, τα παιδιά μέθυσαν. Γύρισα σπίτι και είχαν ένα μπουκάλι ποτό. Σήμερα αισθάνονται καλύτερα» είπε ο Τζορτζ στους δημοσιογράφους. Όσο για την οικογένειά του, με τα δύο επιπλέον μέλη, ο περήφανος πατέρας είπε: «Είναι πραγματικά διασκεδαστικό, είναι τέλειο».

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Και με την γιορτή του Πατέρα να πλησιάζει, ο ηθοποιός μοιράστηκε επίσης τον ενθουσιασμό του για την ημέρα αυτή.

Ξελιγώθηκαν Αμάλ Αλαμουντίν και Τζορτζ Κλούνεϊ -Το δημόσιο φιλί στο στόμα [εικόνες] | iefimerida.gr 6

«Τα παιδιά μου κάνουν ήδη μια τούρτα και ήδη ετοιμάζουν μια ευχετήρια κάρτα» αστειεύτηκε ο Τζορτζ. «Θα είναι διασκεδαστικό, είμαι ενθουσιασμένος» πρόσθεσε ενώ η Αμάλ δεν αποκάλυψε τίποτα για τα σχέδιά της για τις 17 Ιουνίου. «Θα είναι μια έκπληξη» είπε μόνο.

Παρόλο που τα παιδιά δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση, όσοι τα έχουν δει από κοντά, ορκίζονται ότι είναι ένας τέλειος συνδυασμός των γονιών τους.

«Είναι πολύ όμορφα, απλά αξιολάτρευτα» είπε πρόσφατα μια πηγή κοντά στην οικογένειά τους. «Το ένα μοιάζει πολύ στη μητέρα του και το άλλο είναι πιστό αντίγραφο του πατέρα του... Είναι σαν να πήραν τα καλύτερα στοιχεία και των δύο και να τα ένωσαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ