Ράβουν νυφικό με ουρά 2,7... χιλιόμετρα! - iefimerida.gr

Ράβουν νυφικό με ουρά 2,7... χιλιόμετρα!

Νυφικό με ουρά 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιά αναμένεται να πάρουν το επόμενο διάστημα οι βελόνες στο Βουκουρέστι, καθώς ξεκινά το ράψιμο του νυφικού, του οποίου η ουρά θα έχει μήκος 2.750 μέτρα!

Η ιδέα του νυφικού με την ουρά χιλιομέτρων ανήκει στους διοργανωτές της έκθεσης γάμου "Marriage Fest" και η φιλοδοξία τους είναι να καταρρίψουν το προηγούμενο ρεκόρ της ουράς νυφικού, συνολικού μήκους 2488 μέτρων που είχε καταγραφεί τον Δεκέμβριο του 2009.

Τουλάχιστον 100 άτομα θα συμμετέχουν στην επιχείρηση... ραφής της τεράστιας ουράς του νυφικού.

Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν για την επίτευξη του στόχου είναι 4.700 μέτρα ταφτά, 10,5 μετάξι ζακάρ, 45 μέτρα φόδρας, πέρλες, χάντρες διαφόρων μεγεθών και πούλιες.

Βέβαια, εκτός από τα υλικά, 1857 βελόνες αναμένεται να πάρουν «φωτιά» στα χέρια των ατόμων που θα ράψουν την ουρά, η οποία θα κρεμαστεί από ένα μπαλόνι, ούτως ώστε να είναι ορατή από μακριά και εύκολο να μετρηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ