Πέλλα: «Πόρτα» σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους -Δεν τους άφησαν να καλύψουν το συλλαλητήριο - iefimerida.gr

Πέλλα: «Πόρτα» σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους -Δεν τους άφησαν να καλύψουν το συλλαλητήριο

Συλλαλητήριο στην Πέλλα/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπλόκο» σε Σκοπιανούς δημοσιογράφους έστησε η αστυνομία σε σκοπιανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι ήθελαν να καλύψουν το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πέλλα, το απόγευμα της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που βρίσκονταν στο σημείο, απαγόρευσαν στους δημοσιογράφους του Free Europe Radio, μέσου ενημέρωσης με κεντρικά γραφεία στην Πράγα και τα Σκόπια, να καλύψουν την κεντρική συγκέντρωση.

Οι δημοσιογράφοι όταν έδειξαν τα διαβατήριά τους στον αστυνομικό που έκανε τον έλεγχο αρκετά μέτρα μακριά από την κεντρική πλατεία της Πέλλας, τους απαγορεύτηκε η είσοδος και έτσι αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Ο αστυνομικός που τους έλεγξε τους είπε πως δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια τους στο συλλαλητήριο, ενώ επεσήμανε πως δεν είχαν διαπιστεύσεις.

Ωστόσο, το συλλαλητήριο κάλυψαν όλα τα διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα, μέχρι και η ιαπωνική τηλεόραση, ενώ στο σημείο βρέθηκε συνεργείο και από τη βουλγαρική τηλεόραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ