Εγκρίθηκε η άδεια κατεδάφισης για την παράνομη εγκατάσταση με τα σκουπιδιάρικα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - iefimerida.gr

Εγκρίθηκε η άδεια κατεδάφισης για την παράνομη εγκατάσταση με τα σκουπιδιάρικα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και επίσημα εγκρίθηκε η κατεδάφιση των αυθαίρετων εγκαταστάσεων του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με τα σκουπιδιάρικα, στον χώρο του Άλσους πίσω από το εργοτάξιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη απόφαση «ανέβηκε» στην «Διαύγεια».

Μάλιστα, σύμφωνα με την απόφαση, επί της ουσίας εγκρίνεται ακόμα και το αίτημα της ΑΕΚ, να διαθέσει δικά της μηχανήματα, προκειμένου να κατεδαφιστούν τα αυθαίρετα κτίσματα. Κάτι μάλιστα που πλέον θα γίνει άμεσα. Καθώς άμεση είναι και η ανάγκη να μπει τέλος στην αυθαιρεσία του Δήμου και του Δημάρχου Αρη Βασιλόπουλου.

Αναλυτικά η απόφαση της «Διαύγεια»:

«Έγκριση διάθεσης συνεργείου από τρίτους για εκτέλεση κατεδάφισης αυθαίρετων κατασκευών, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, στη δημοτική ενότητα Νέας Φιλαδέλφειας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας, όπως αυτές περιγράφονται στην υπ’αριθμ.6395/1415/95 από 20-03-1995 αμετάκλητη έκθεση αυτοψίας της τέως Δ/νσης Πολεοδομίας & Πολεοδομικών Εφαρμογών της Νομαρχίας Αθηνών...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ