Οι Αμερικανοί προτιμούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο από το να κάνουν σεξ - iefimerida.gr

Οι Αμερικανοί προτιμούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο από το να κάνουν σεξ

Οι Αμερικανοί προτιμούν να σερφάρουν στο διαδίκτυο από το να κάνουν σεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα εξαρτημένοι φαίνεται πως είναι από το διαδίκτυο οι Αμερικανοί χρήστες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Boston Consulting Group, αφού προτιμούν να έχουν ίντερνετ από το να κάνουν σεξ.

Τα στοιχεία που προκύπτουν είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά αφού το 77% των Αμερικανών δηλώνει πως προτιμά να μην φάει για έναν ολόκληρο χρόνο σοκολάτα προκειμένου να μην χάσει την πρόσβαση στο ίντερνετ, το 21% δηλώνει πως προτιμά να μην κάνει σεξ για να μην χάσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει ετησίως 3.000 δολάρια μόνο για νέες τεχνολογίες. Από αυτά τα 472 αφορούν μόνον στο κόστος συνδρομής-χρήσηςστο διαδίκτυο.

Δηλαδή πληρώνει περίπου 500 δολάρια κάθε χρόνο για να έχει σύνδεση ίντερνετ και για να αγοράζει νέες συσκευές, νέα applications και διάφορα γκατζετάκια που του εξασφαλίζουν πιο γρήγορη και πιο καλή πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ