Νέα εποχή στο ποδόσφαιρο: Η Amazon αγόρασε τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League - iefimerida.gr

Νέα εποχή στο ποδόσφαιρο: Η Amazon αγόρασε τηλεοπτικά δικαιώματα της Premier League

Φωτογραφία: Premier League
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πολυαναμενόμενη... άφιξη νέων πλατφορμών στον κόσμο του ποδοσφαίρου γίνεται πραγματικότητα.

Η Amazon αγόρασε ένα από τα δύο πακέτα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχαν απομείνει στην Premier League.

Έτσι, η Amazon θα μεταδώσει 20 αγώνες της Premier League την επόμενη σεζόν ζωντανά. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στο Amazon Prime Video στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς πρόσθετο κόστος σε σχέση με την κύρια συνδρομή, όπως εξηγείται από την Amazon.

Πάντως, όποιος θέλει να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της Premier League την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να αγοράσει τρεις διαφορετικές συνδρομές: το Sky Uk θα μεταδώσει 128 παιχνίδια (126 live), το BT Sport 52 παιχνίδια (από 42 την τελευταία σεζόν) και η Amazon 20 παιχνίδια.

Η BT Sport θα πληρώσει 975 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν στην Premier League για να μεταδώσει 52 αγώνες, το Sky έχει κερδίσει τέσσερα διαφορετικά πακέτα, για συνολικά 128 live παιχνίδια με κόστος 3,58 δισ. λίρες.

Στην προηγούμενη δημοπρασία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, η οποία ανερχόταν σε 5,14 δις λίρες, το Sky είχε πληρώσει € 4,1 δισ. για τη μετάδοση 126 παιχνιδιών, ενώ η BT είχε επενδύσει 960 εκατ. για 42 ακόμη αγώνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Premier League δικαιώματα Amazon πλατφόρμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ