Ο Γκλέτσος απαντά στον αγρότη: Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες - iefimerida.gr

Ο Γκλέτσος απαντά στον αγρότη: Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες

Απόστολος Γκλέτσος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, απάντησε σήμερα στον πρόεδρο του τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, Κώστα Ζαρκαδούλα, ο οποίος ισχυρίζεται πως δέχθηκε επίθεση από τον ίδιο.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 30χρονος ανέφερε ότι το επεισόδιο συνέβη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας. Εκεί -όπως λέει- ο Απόστολος Γκλέτσος του επιτέθηκε φραστικά, αποκαλώντας εκείνον και τους συγχωριανούς του κλέφτες, απατεώνες, γίδια και λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα τους κάνει αυτός ανθρώπους.

Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει ο κ. Ζαρκαδούλας, ο δήμαρχος Στυλίδας τον πλησίασε έξω και του είπε «θέλεις να το λύσουμε μεταξύ μας;», ρίχνοντας του δύο γροθιές στην κοιλιακή χώρα.

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσε τη δική του απάντηση στην καταγγελία.

«Από το Κιλελέρ κατευθείαν στην Τατιάνα... και εις ανώτερα. YΓ.: Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ