Ποιoς θα φροντίσει τον παππού και την γιαγιά στο σπίτι; - iefimerida.gr

Ποιoς θα φροντίσει τον παππού και την γιαγιά στο σπίτι;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πραγματικά, τι κάνουμε όταν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας ή οι γονείς μας χρειάζονται βοήθεια στο σπίτι ώστε να γεράσουν με αξιοπρέπεια;

Εχουμε την καλή πρόθεση, αλλά μας λείπουν οι γνώσεις, οι απαντήσεις, οι λύσεις σε πρακτικά ζητήματα, η αντοχή, η υπομονή, ο χρόνος, όπως επίσης, η βοήθεια ενός επαγγελματία-φροντιστή που θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ηλικιωμένου αλλά και στη δική μας ως συγγενή.

Το www.grandmama.gr απευθύνεται σε όσους έχουν την ευθύνη των ηλικιωμένων και χρειάζονται βοήθεια και καθοδήγηση.

Όταν η βιωματική ανάγκη μεταλλάσσεται σε site... κάτι ενδιαφέρον κρύβεται!

Η ιδέα ξεκίνησε μέσα από την προσωπική εμπειρία ενός ανθρώπου που τα τελευταία δύο χρόνια βιώνει τις αλλαγές που έφερε στην καθημερινότητα του το γεγονός ότι μεγάλωσε η μητέρα του και χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Το grandmama περνάει στην πράξη αναζητώντας προϊόντα που βελτιώνουν τη ζωή των ηλικιωμένων. Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παππούς γιαγιά ηλικιωμένοι φροντίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ