Να τι φορέθηκε στον γάμο του αιώνα - iefimerida.gr

Να τι φορέθηκε στον γάμο του αιώνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Sarah Burton τελικά, Alexander McQueen δηλαδή, όπως είχε διαρρεύσει εδώ και μέρες. Άμαν είχε επιλέξει Pronovias, πάντως, θα μπορούσε μετά να κοντύνει τη φούστα να μην της μπερδεύεται στα καλαματιανά.

Εγώ πάντως, αν ήμουνα στη θέση της Kate Middleton, κατά βάση δεν θα τους είχα καλέσει ποτέ. Τη φαντάζομαι να βλέπει BBC, να βαράει προγαμιαία υστερία και να παραγγέλνει καινούργιο νυφικό από το Λας Βέγκας, μαγιό με κρόσι στα επίμαχα, μήπως και τραβήξει την προσοχή. Ο David φοράει Ralph Lauren. H Victoria το σωστότερο ρούχο εγκυμοσύνης. λάηκ, έβα, σχεδιασμένο από την ίδια.

Pippa Middleton: Μην αμφιβάλλεις, από μέσα φοράω ένα μίνι καυτό παγετέ, θα δείξει όταν βγω από τη γαμήλια τούρτα.

Να μωρέ, εδώ, τα σόγια, Eugenie και Beatrice, πολύ μικρή απόδοση να μεθύσουν και να ξερνάνε στα βελούδα και τα σειρήτια σε κανα τρίωρο.

Όχι, έχουμε και κάτι πιο κομψό σε σόι. Η Zara Philips, σέξι ξαδέρφη (όλοι οι γάμοι έχουν από μία) που οι μεθυσμένοι μπάκουροι-πρώην συμφοιτητές θα προσπαθούν να ξεμοναχιάσουν όλο το βράδυ στην τουαλέτα. Αυτά τα clutches, άσχετο, γνωρίζω, πάντα νομίζω ότι έχουν μέσα λαθραία καλάσνικοφ.

Ο Βασιλιάς του Χορού Φώτης Μεταξόπουλος ανεβάζει φέτος το καλοκαίρι την επιθεώρηση “Το νινί σέρνει καράβι, the sequel”. Αλλά σήριουσλη τώρα, κλώνος ο Φελίπε. Λετίσια πάντως με nude δίνει λίγο class στο Δελφινάριο.

Και μου το είπε ο γιατρός. Χούφτωστο, μου λέει, χούφτωστο. Τουλάχιστον όσο μπορείς ακόμα το τρυφερούδι, Αλβέρτε του Μονακού.

H Chelsy Davy, on-off γκόμενα του σωστού του πρίγκιπα του αλανιού, έχοντας προσεκτικά διαλέξει τη φτηνότερη απόχρωση σολάριουμ που υπάρχει στο σύμπαν, κάνει ελπιδοφόρα βήματα σκοπεύοντας να γλιτώσει από το μέλλον της αφράτης βρετανίδας σοσιαλιτέ με εμφάνιση νοσοκόμας που τηνε περιμένει. Alberta Ferreti το ντεπιές χρώμα μέντας.

H Tara Palmer-Tomkison σου λέει, με Deborah Milner και παπούτσι Nicholas Kirkwood. It girl με λεφτά και υπέροχο μπλε. Σαν σούπερ ηρωίδα με σούπερ πάουερ να φαίνεται συλφίδα μέσα σε ύφασμα που μιμείται λάτεξ. Πονηρούλα, βιτσιόζα Τάρα.

Deputy Prime Minister να είναι δηλαδή αυτός που αναπληρώνει τον Cameron άμα καμιά μέρα πάθει στούφο από τα πολλά fish and chips ε. Η Miriam Clegg πάντωςφοράει το πουά του χίπστερ και τη νταντέλα της χορεύτριας καν-καν, Μπράβο, μπράβο.

Να και λίγη ακόμα λαϊκή τάξη: η Joss Stone προσκεκλημένη στον γάμο. Σαν να καλείς δηλαδή στον γάμο του Πάρη Κασιδόκωστα την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Που όλα τα στοιχήματα λένε ότι θα φορούσε κάτι λιγότερο μπουτίκ εκεί, όπως στρίψεις από το Terra Petra όλο ευθεία.

Να είσαι γυναίκα πρωθυπουργού και να σε επισκιάζει η γυναίκα του πρωθυπουργού πάγκου, ένα μεγάλο δράμα ζεις, Samantha Cameron.

Άλλο ένα παράπλευρο δράμα, να είσαι γκαστρωμένη την ίδια περίοδο που είναι γκαστρωμένη η Victoria Beckham και να είστε και καλεσμένες στον ίδιο γάμο. Marina Fogle, ευχαριστημένο να είσαι αν δεν σε μπερδέψουν και σου κάνουν παρατήρηση γιατί δεν γυάλισες τα καλά σερβίτσια.

Πηγή: fashionism

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ