Γεννηματά: Καλή επιτυχία και δύναμη στα παιδιά που δίνουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων - iefimerida.gr

Γεννηματά: Καλή επιτυχία και δύναμη στα παιδιά που δίνουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων

Φώφη Γεννηματα/ Φωτογραφία eurikinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η σκέψη μου σήμερα είναι σε όλα τα παιδιά που δίνουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων γεμάτα άγχος αλλά και πραγματική ελπίδα», αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, η οποία με ανάρτησή της στο twitter εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν σήμερα τις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη. Οι προσπάθειες να πιάσουν τόπο. Οι σπουδές σήμερα είναι σημαντικές για τα νέα παιδιά κι ένα ουσιαστικό εφόδιο στη ζωή τους», σημειώνει η κ. Γεννηματά.

Η σκέψη μου σήμερα είναι σε όλα τα παιδιά που δίνουν τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων γεμάτα άγχος αλλά & πραγματική ελπίδα.Εύχομαι καλή επιτυχία & δύναμη. Οι προσπάθειες να πιάσουν τόπο. Οι σπουδές σήμερα είναι σημαντικές για τα νέα παιδιά κι ένα ουσιαστικό εφόδιο στη ζωή τους pic.twitter.com/enklVlxwqI

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γεννηματά Πανελλαδικές Εξετάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ