«Σαν να τρέχω εγώ το 1973»: Ο Γιάννης Βούρος δείχνει την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τον γιο του [εικόνα] - iefimerida.gr

«Σαν να τρέχω εγώ το 1973»: Ο Γιάννης Βούρος δείχνει την απίστευτη ομοιότητα που έχει με τον γιο του [εικόνα]

Ο Γιάννης Βούρος/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί μια μόνο φωτογραφία να χωρέσει πολλά και διαφορετικά συναισθήματα; Μπορεί.

Μια τέτοια φωτογραφία δημοσίευσε και ο Γιάννης Βούρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Χαρά, υπερηφάνεια, νοσταλγία, ευγνωμοσύνη: ο Γιάννης Βούρος μοιράστηκε μια φωτογραφία του γιου του, Αλέξη και από την λεζάντα της διακρίναμε τον ενθουσιασμό του για εκείνον.

Η ομοιότητά τους είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Γιάννης Βούρος έγραψε χαρακτηριστικά: «Λες και τρέχω εγώ το 1973 (σσ. Το 1973 ο ηθοποιός ήταν 18 ετών). Μα ίδιος! Ευχαριστούμε Άγγελε Παυλακάκη».

Οσοι θυμούνται τον Γιάννη Βούρο στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, δεν είναι δύσκολο να διακρίνουν την εκπληκτική ομοιότητα με τον γιο του, Αλέξη που έχει ξεχωρίσει στον χώρο του αθλητισμού και η μία διάκριση έρχεται μετά την άλλη.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιάννης Βούρος, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Βούρος ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ ΓΙΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ