«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες] - iefimerida.gr

«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες]

Τζορτζ Κλούνεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το τεύχος Απριλίου του Αυστραλιανού Maxim φωτογραφήθηκε η Στέϊσι Κίμπλερ, σύντροφος του Τζορτζ Κλούνεϊ, αφήνοντας λίγα στη φαντασία και ανεβάζοντας το θερμόμετρο στα ύψη.

Η 32χρονη πρώην παλαιστής και μοντέλο πόζαρε στο φακό φορώντας ελάχιστα, δείχνοντας σε όλους τι ακριβώς εκτιμά σε αυτή ο σύντροφός της, εκτός από την προσωπικότητά της.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η Κίμπλερ ανέφερε πως έχει σφαλιαρίσει αρκετούς άντρες που την ακούμπησαν δήθεν τυχαία. «Όπως σας είπα, δεν μου αρέσει να με αγγίζουν. Το μισώ όταν πηγαίνω σ' ένα μπαρ και κάποιοι άντρες νομίζουν ότι μπορούν να με αγγίξουν ή να μου πιάσουν τον κ--ο. Έχω ρίξει αρκετές σφαλιάρες γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
«Καυτή» φωτογράφηση από τη σύντροφο του Κλούνεϊ [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Αποκάλυψε επίσης, έμμεσα, το γιατί είναι με τον Τζορτζ, με τον οποίο έγιναν ζευγάρι το 2011. Όταν την ρώτησαν τι άντρες προτιμά, ανέφερε: «Μου αρέσουν οι άντρες που μπορούν να δεχτούν τη δική μου τρελή ζωή και είναι και εκείνοι δραστήριοι. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να μπορούν να με κάνουν να γελάω».









Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ