Αδυναμία: Τι θα κάνει η Μέγκαν με την Ελισάβετ -Δεν το έχει επιτρέψει ποτέ σε Κέιτ, Γουίλιαμ, Χάρι - iefimerida.gr

Αδυναμία: Τι θα κάνει η Μέγκαν με την Ελισάβετ -Δεν το έχει επιτρέψει ποτέ σε Κέιτ, Γουίλιαμ, Χάρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως η βασίλισσα Ελισάβετ αγαπά ιδιαίτερα την νέα νύφη της κι αυτό γιατί η Μέγκαν Μαρκλ θα είναι η πρώτη που θα ταξιδέψει μαζί της στο βασιλικό τρένο.

Μόνο τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας – δηλαδή η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Φίλιππος, ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης – δικαιούνται να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τρένο.

Αδυναμία: Τι θα κάνει η Μέγκαν με την Ελισάβετ -Δεν το έχει επιτρέψει ποτέ σε Κέιτ, Γουίλιαμ, Χάρι | iefimerida.gr 0

Ούτε καν ο σύζυγός της, πρίγκιπας Χάρι, αλλά ούτε ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ, πιστεύεται ότι το έχουν χρησιμοποιήσει σε επίσημη εμφάνιση.

Το περασμένο έτος, οι βασιλείς ταξίδεψαν με το διακεκριμένο τρένο μόλις 14 φορές, με το κόστος να φτάνει τις 900.000 λίρες για τους φορολογούμενους.

Αδυναμία: Τι θα κάνει η Μέγκαν με την Ελισάβετ -Δεν το έχει επιτρέψει ποτέ σε Κέιτ, Γουίλιαμ, Χάρι | iefimerida.gr 1

Οι αξιωματικοί του παλατιού του Μπάκιγχαμ παραδέχονται ότι είναι ακριβό, αλλά λένε πως η 92χρονη βασίλισσα το θεωρεί πιο άνετο για να το χρησιμοποιεί για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων.

Η βασίλισσα και η Μέγκαν θα αναλάβουν από κοινού τρεις επίσημες δεσμεύσεις στο Τσεσάιρ την επόμενη Πέμπτη.

Επίσης, ο πρίγκιπας Χάρι και η νέα του σύζυγος θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ καθώς θα παρακολουθήσουν το Trooping thw Colour το Σάββατο.

Αδυναμία: Τι θα κάνει η Μέγκαν με την Ελισάβετ -Δεν το έχει επιτρέψει ποτέ σε Κέιτ, Γουίλιαμ, Χάρι | iefimerida.gr 2

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα εμφανιστούν στο μπαλκόνι με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της γιορτής, που σηματοδοτεί τα 92α γενέθλια της βασίλισσας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ