Χειροπέδες στο εκρηκτικό μοντέλο που διακινούσε ναρκωτικά σε άλατα μπάνιου - iefimerida.gr

Χειροπέδες στο εκρηκτικό μοντέλο που διακινούσε ναρκωτικά σε άλατα μπάνιου

 Χειροπέδες στο εκρηκτικό μοντέλο που διακινούσε ναρκωτικά σε άλατα μπάνιου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη το μοντέλο Σιμόν Φάροου για εμπλοκή σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχή σε κύκλωμα με «πλοκάμια» σε πολλές χώρες του κόσμου.

Το εκρηκτικό μοντέλο, που είχε κάνει φωτογράφηση-φωτιά για το γνωστό ανδρικό περιοδικό Penthouse, είχε απασχολήσει και στα παρελθόν τις Αρχές, ωστόσο τον Φεβρουάριο αν και είχε συλληφθεί, ωστόσο κατέβαλε εγγύηση 150.000 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερη.

Οι Αρχές μετά από έρευνα στο διαμέρισμά της στο Σίδνεϋ, την συνέλαβαν με την κατηγορία ότι σχεδίαζε την έξοδο της από τη χώρα. Ωστόσο η ίδια υποστήριξε «δεν προσπάθησα να ξεφύγω. Προσπαθούσα να προστατέψω τον εαυτό μου από αυτούς που σχεδίαζαν να με δολοφονήσουν».

Σύμφωνα με την αστυνομία η Σιμόν Φάροου κυκλοφορούσε με 19 ψευδώνυμα και διακινούσε ναρκωτικά για λογαριασμό του κυκλώματος μέσα σε συσκευασίες με άλατα μπάνιου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ