Aγρια καταδίωξη τεθωρακισμένου από περιπολικά στις ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Aγρια καταδίωξη τεθωρακισμένου από περιπολικά στις ΗΠΑ [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές που θυμίζουν ταινία του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια με περιπολικά να καταδιώκουν ένα θωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού, που είχε αναπτύξει ταχύτητα 70 χλμ/ ώρα!

Σοκαρισμένοι κάτοικοι της πόλης των 200.000 κατοίκων ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες και βίντεο από την περιπετειώδη καταδίωξη του ερπυστριοφόρου στην οποία μετείχαν πάνω από 30 περιπολικά και ελικόπτερο.

Το θωρακισμένο, που ανήκε στην Εθνοφρουρά της Βιρτζίνια είχε κλέψει ένας στρατιώτης από το στρατόπεδο Φορτ Πίκετ στο Μπλάκστοουν για να κάνει βόλτα. Μετά από περίπου δύο ώρες σταμάτησε το όχημα κοντά στο Καπιτώλιο της πρωτεύουσας της Βιρτζίνια και παραδόθηκε στις Αρχές.

Δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις ή τραυματισμοί, ανέφερε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κορίν Γκέλερ, ενώ εκκρεμεί η απαγγελία κατηγοριών στον «κλέφτη» του τεθωρακισμένου.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Βιρτζίνια Ρίτσμοντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ