Οι σταρ θρηνούν για την Kate Spade –Την λάτρευαν Μίντλετον, Πάλτροου, Ρόμπερτς [εικόνες]

Σοκ έχει προκαλέσει στους κύκλους των διασημοτήτων η αυτοκτονία της σχεδιάστριας Κέιτ Σπέιντ, με τους ηθοποιούς και τους τραγουδιστές να τουιτάρουν συγκλονισμένοι από το θάνατό της.

Η 55χρονη Σπέιντ, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν το πρωί της Τρίτης και μέσα σε λίγες ώρες από την είδηση της αυτοκτονίας της, δεκάδες διάσημοι θαυμαστές της μοιράστηκαν συγκινητικά λόγια για την σχεδιάστρια.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δείξει την αγάπη και την εκτίμησή τους όλα αυτά τα χρόνια φορώντας ρούχα και αξεσουάρ της εταιρείας της Kate Spade New York.

Όταν η Κέιτ ίδρυσε την εταιρεία της με τον σύζυγό της Άντι, στις αρχές της δεκαετίας του ‘90, πουλούσε μόνο τσάντες χειρός και σιγά σιγά μετατράπηκε σε μια αυτοκρατορία μόδας.

Παρόλο που δεν δώρισαν ποτέ τις τσάντες τους σε διασημότητες – όπως κάνουν πολλά εμπορικά σήματα για να προσελκύσουν το κοινό, ελπίζοντας πως θα φωτογραφηθούν με τις τσάντες τους, τα παπούτσια και τα φορέματα της Κέιτ Σπέιντ σύντομα βρέθηκαν στη Vogue και κέρδισαν παγκόσμια φήμη.

Οι Τζούλια Ρόμπερτς και η Γκουίνεθ Πάλτροου λέγεται ότι είναι θαυμάστριες της εταιρείας και αγοράζουν συχνά τσάντες από αυτήν. Όπως και η Κέιτ Μίντλετον αλλά και η αδερφή της, που έχουν φορέσει ανά διαστήματα φορέματα του οίκου.

Με τα χρόνια, η μάρκα αυτή έγινε αγαπημένη στο Χόλιγουντ. Μέχρι τη στιγμή που η Κέιτ και ο Άντι πούλησαν την εταιρεία στον Νεϊμάν Μάρκους το 2006, η Kate Spade New York είχε γίνει διάσημη.

Με την πάροδο των χρόνων, δεκάδες ηθοποιοί, μοντέλα και τραγουδιστές έχουν φωτογραφηθεί στο κόκκινο χαλί με ένα φόρεμα ή αξεσουάρ της εταιρείας, όπως η Τέιλο Σουίφτ, η Ρις Γουίδερσπουν, η Ζόε Ντεσκανέλ και η Έμμα Ρόμπερτς.

Όπως επίσης και η Μίλι Μπόμπι Μπράουν, η Μπέλα Θορν, η Αμέρικα Φερρέρα, η Μάντι Μουρ, η Ντρου Μπάριμορ και η Τζένιφερ Λόπεζ αλλά και οι Κέρι Ουάσινγκτον.

Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις διασημότητες που έχουν φωτογραφηθεί με τα πιο γνωστά σχέδια της Κέιτ Σπέιντ.


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ