Η Κατερίνα Καινούργιου αυτοπροτάθηκε για να παρουσιάσει νέα εκπομπή που έρχεται στο Epsilon [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου αυτοπροτάθηκε για να παρουσιάσει νέα εκπομπή που έρχεται στο Epsilon [βίντεο]

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με το Epsilon, μετά από μια «επιτυχημένη χρονιά», όπως σημειώνει σχετική ανακοίνωση, ωστόσο, φαίνεται πως το πρωινό δεν είναι το μόνο που θέλει να κάνει.

Η παρουσιάστρια αυτοπροτάθηκε για να παρουσιάσει το Project Runway, το οποίο έρχεται τη νέα χρονιά στο Epsilon. Οπως είπε είναι φανατική του σόου και θα ήθελε να το παρουσιάσει.

«Μου αρέσει τόσο πολύ το Project Runway που πήγα στον Θέμη και στην κυρία Μαραγκουδάκη όταν έμαθα ότι το πήρε το κανάλι και λέω θέλω να το παρουσιάσω. Και μου λέει ο Θέμης, δεν γίνεται, ή θα κάνεις το πρωινό, γιατί αυτό είναι πολύ απαιτητικό project όπως θα είναι και το πρωινό, ή θα κάνεις το Runway. Λέω εγώ το πρωινό μου δεν το αφήνω. Πραγματικά πιστεύω πως θα είναι εξαιρετικό. Είναι από τα project που ζήλεψα με την καλή έννοια», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας έγινε όταν στην εκπομπή της, «Φτιάξε καφέ να στα πω», η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε στα ονόματα που θέλει η παραγωγή στο πρότζεκτ. Οπως είπε, στο τραπέζι βρίσκονται η Τάμτα, η Αθηνά Οικονομάκου και η Ευαγγελία Αραβανή.

Πηγή βίντεο: zappit

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατερίνα Καινούργιο Project Runway
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ