Τέλος στην καριέρα του αθλητικού δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη -Είχε αθωώσει τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό Γκαρθία - iefimerida.gr

Τέλος στην καριέρα του αθλητικού δικαστή Δημήτρη Σκουτέρη -Είχε αθωώσει τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό Γκαρθία

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πειθαρχική έρευνα του Αρείου Πάγου για τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ Δημήτρη Σκουτέρη, έφερε και το τέλος της καριέρας του ως αθλητικού δικαστή.

Οπως αποκάλυψε η «Δίκη στον ΣΚΑΪ» στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις της Επιτροπής ο κ. Σκουτέρης δεν μετείχε και αποχωρεί πρόωρα, καθώς η θητεία του έληγε τον Αύγουστο.

Η Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη συνέστησε στον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων να πάψει να μετέχει στα αθλητικά δικαστήρια έως ότου ολοκληρωθεί ο πειθαρχικός έλεγχος περί προσβολής του κύρους της Δικαιοσύνης.

Για το θέμα ήδη έχουν καταθέσει δύο μάρτυρες υπό την εποπτεία της Γενικής Επιθεωρήτριας Δικαστηρίων και αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου Χρυσούλας Παρασκευά.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής προχώρησε σε προσφυγή κατά απόφασης που είχε απαλλάξει τον κ. Σκουτέρη από άλλο πειθαρχικό αδίκημα.

Ο κ.Σκουτέρης με απόφαση του μετά τα μεσάνυχτα, είχε αθωώσει τον ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Οσκαρ Γκαρθία πριν ξεκινήσει το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Και αυτό είχε γίνει λίγες ώρες πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να επιστραφούν βαθμοί στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και να ανοίξουν οι θύρες παρά την τιμωρία έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκουτερης εφέτης αποχώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ