Βίντεο του Κινήματος Αλλαγής για την ασφάλεια και τον Νίκο Τόσκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίντεο του Κινήματος Αλλαγής για την ασφάλεια και τον Νίκο Τόσκα [βίντεο]

Φώφη Γεννηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα οξυμένα προβλήματα παραβατικότητας και ανομίας στα Εξάρχεια συζήτησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με επιτροπή κατοίκων της περιοχής, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν το μεσημέρι στο γραφείο της.

Η Φ. Γεννηματά υπενθύμισε ότι πέρασε τα παιδικά της χρόνια στα Εξάρχεια, μία ήσυχη, αγαπημένη γειτονιά που έσφυζε από ζωή, όπως είπε. Ωστόσο, σε αντίστιξη έφερε το σήμερα καθώς «η παραβατικότητα και η βία έχουν κάνει τη ζωή των κατοίκων αφόρητη».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε χώρο στην ανομία και την αυθαιρεσία, ανέχεται προκλητικά την κλιμακούμενη τυφλή βία. Οι πολίτες των Εξαρχείων πήραν την πρωτοβουλία να διεκδικήσουν το αυτονόητο δικαίωμά τους για ασφάλεια και να θέσουν την κυβέρνηση ενώπιων των ευθυνών της. Ευθύνες που παρά τη διαχρονικότητα του προβλήματος είναι μεγάλες. Ξεπερνούν τον κ. Τόσκα και βαρύνουν προσωπικά τον κ. Τσίπρα» υπογράμμισε.

Η κ. Γεννηματά πρόσθεσε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι και θα παραμείνει ενεργά στην πρώτη γραμμή στήριξης των πολιτών που δικαιούνται να εργάζονται και να ζουν σε μία ήσυχη και ασφαλή πόλη.

«Κι όμως ο Τόσκας παραμένει ακόμη στην καρέκλα του»

Την ίδια ώρα, το Κίνημα Αλλαγής δημοσίευσε το δεύτερο σποτ για την ασφάλεια των πολιτών.

Με σκηνές από την δράση του Ρουβίκωνα που «ανενόχλητος» δρα καθημερινά με βαριοπούλες ενώ έφτασε μέχρι και τα σκαλιά της Βουλής, με τις εικόνες από την επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ με μολότοφ στη Θεσσαλονίκη και φυσικά με τις διαρκείς επιθέσεις στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη κατά τη διάρκεια των οποίων έχουν κινδυνεύσει αστυνομικοί και υπάλληλοι, το ΚΙΝΑΛ στηλιτεύει την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Παραθέτει ακόμη την κυνική δήλωση του Νίκου Τόσκα «δεν υπάρχει κόσμος αγγελικά πλασμένος» για να καταλήξει το Κίνημα Αλλαγής: «Κι όμως παραμένει ακόμη στην καρέκλα του».

Δείτε το σποτ του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ