Κώνστα για Σεργιανόπουλο: Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν δικό μου παιδί - iefimerida.gr

Κώνστα για Σεργιανόπουλο: Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν δικό μου παιδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες από τη στυγερή δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, η οποία είχε παγώσει ολόκληρο το πανελλήνιο.

Ο ηθοποιός, το πρωί της 4ης Ιουνίου 2008, είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμά του στο Παγκράτι.

Η Ντίνα Κώνστα, τηλεοπτική του μητέρα στη σειρά «Δύο ξένοι» μίλησε στην Espresso, με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του ηθοποιού.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν θέλει να θυμάται καθόλου εκείνη την περίοδο, κατά την οποία «βομβαρδιζόταν» καθημερινά από ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη στυγερή δολοφονία του 56χρονου.

«Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου!», ανέφερε φανερά αναστατωμένη η ηθοποιός, συμπληρώνοντας ότι βίωσε τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου σαν να ήταν πραγματικό της παιδί:

«Ηταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου και θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ