Γιατί οι Βρετανίδες δίνουν μάχη για να χωρέσουν σε ένα τζιν H&M [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί οι Βρετανίδες δίνουν μάχη για να χωρέσουν σε ένα τζιν H&M [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν έχεις ταξιδέψει στην Βρετανία και την ώρα του shopping, μπήκες τυχαία σε ένα κατάστημα H&M, τότε είναι πολύ πιθανόν να αναστατώθηκες για μία στιγμή επειδή δεν σου έμπαινε ρούχο για ρούχο.

Μετά απ΄όσα πέρασες λοιπόν, σου αποκαλύπτουμε πως δεν έφταιγε το πολύ φαγητό, αλλά το ότι στην Βρετανία μερικά ρούχα του διάσημου brand έχουν πιο στενή εφαρμογή.

Γιατί οι Βρετανίδες δίνουν μάχη για να χωρέσουν σε ένα τζιν H&M [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα το θέμα της στενής εφαρμογής των ρούχων φαίνεται πως προβλημάτιζε εδώ και καιρό τις Βρετανίδες, οι οποίες παραπονούνταν συνεχώς στο brand για το συγκεκριμένο θέμα.

Ετσι, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα το brand H&M αποφάσισε να αλλάξει και να μεγαλώσει τα νούμερά του, έτσι ώστε όλες οι γυναίκες να είναι ευχαριστημένες.

Γιατί οι Βρετανίδες δίνουν μάχη για να χωρέσουν σε ένα τζιν H&M [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μετά την ανακοίνωση, οι αλλαγές στα νούμερα έχουν αρχίσει ήδη στα πρώτα καταστήματα του κέντρου για να επεκταθούν μετά στην επαρχία αλλά και στο διαδίκτυο.

Βέβαια δεν ήταν μόνο τα παράπονα που είδαν οι υπεύθυνοι της εταιρίας και αποφάσισαν να κάνουν αυτή την αλλαγή αλλά και τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως οι Βρετανίδες δεν μπορούσαν με τίποτα να χωρέσουν σε μερικά ρούχα.

Γιατί οι Βρετανίδες δίνουν μάχη για να χωρέσουν σε ένα τζιν H&M [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Φερμουάρ που δεν κούμπωναν με τίποτα και φορέματα που αντί για αέρινα κατέληγαν στενά ήταν μερικές μόνο από τις περιπτώσεις που έκαναν τις πελάτισσες έξω φρενών.

Πάντως την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο οι Βρετανίδες δεν χωρούσαν στα ρούχα του H&M...κι αυτός ήταν η λάθος αντιστοιχία του βρετανικού με το ευρωπαϊκό μέγεθός.

Να σημειωθεί πως στην Βρετανία έχουμε νούμερο από το 4 μέχρι το 22, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη από το 32 μέχρι το 50.

Γιατί οι Βρετανίδες δίνουν μάχη για να χωρέσουν σε ένα τζιν H&M [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρετανία H&M ρούχα παράπονα πελάτισσες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ