Εκτός εαυτού πάλι ο Απόστολος Γκλέτσος -Καταγγελίες πως γρονθοκόπησε δημότη - iefimerida.gr

Εκτός εαυτού πάλι ο Απόστολος Γκλέτσος -Καταγγελίες πως γρονθοκόπησε δημότη

Απόστολος Γκλέτσος/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά πολίτη χειροδίκησε ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως καταγγέλλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός.

Συγκεκριμένα το θύμα ήταν ο πρόεδρος τοπικού Αγροτικού Συλλόγου, ο οποίος παρευρέθη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, καταθέτοντας ψήφισμα για την κατάσταση των αγροτικών υποδομών και κυρίως για τους αγροτικούς δρόμους και το αρδευτικό δίκτυο.

Η παρέμβαση αυτή του αγροτικού συλλόγου, εξαγρίωσε το δήμαρχο, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα ζητήματα δεν είναι αρμοδιότητα της δημοτικής αρχής αλλά της περιφέρειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Απόστολος Γκλέτσος, λοιπόν, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του αγροτικού συλλόγου, ζητώντας του να φύγει από την αίθουσα, αλλά ανέλαβε ο ίδιος στην απομάκρυνση του από τον χώρο κι έτσι όταν βγήκαν εκτός αίθουσας φέρεται να τον γρονθοκόπησε.

Το περιστατικό καταγγέλλει και καταδικάζει με ανακοίνωσή της τόσο η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο της Στυλίδας, όσο και οι Αγροτικοί Σύλλογοι Στυλίδας Εχιναίων και Πελαγίας με τους δεύτερους να αναφέρουν μεταξύ άλλων πως ο Απόστολος Γκλέτσος χειροδίκησε σε βάρος του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος της Στυλίδας παρουσιάζει αυταρχική συμπεριφορά, καθώς το τελευταίο περιστατικό πριν από αυτό που συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, είχε σημειωθεί τον χειμώνα όταν ο Απόστολος Γκλέτσος, φέρεται επιτέθηκε σε περιφερειακό σύμβουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ