Μόλις 21 ετών -Η Βίκυ Κουλιανού με κοντά, αγορίστικα μαλλιά σε μια σπάνια φωτογραφία [εικόνα] - iefimerida.gr

Μόλις 21 ετών -Η Βίκυ Κουλιανού με κοντά, αγορίστικα μαλλιά σε μια σπάνια φωτογραφία [εικόνα]

Η Βίκυ Κουλιανού/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιδείξεις, φωτογραφίσεις, εξώφυλλα. Στιγμές στην πασαρέλα. Ατέλειωτες ώρες προετοιμασίας στα παρασκήνια.

Οταν κάποιος ξεκινά την διαδρομή του στο μόντελινγκ ξέρει εξαρχής ότι θα έχει ημερομηνία λήξης και θα συναντήσει πολλά: σκληρό ανταγωνισμό, απαιτήσεις, μια διαρκή πρόκληση με τις ανασφάλειές του, εμπόδια. Μια καριέρα χτίζεται από τις επιλεκτικές συνεργασίες και τα όχι.

H Bίκυ Κουλιανού ήταν μόλις 16 ετών όταν συνάντησε τον Μιχάλη Ασλάνη, μέσα σε ένα λεωφορείο και αμέσως διέκρινε την δύναμη του εντυπωσιακού παρουσιαστικού της. Μεσολάβησε μια μεγάλη, λαμπερή καριέρα. To βιογραφικό της Βίκυς Κουλιανού γέμισε από συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας της μόδας (Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, Armani).

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Bίκυ Κουλιανού μας μετέφερε στα τέλη της δεκαετίας το 80. Το μοντέλο πόζαρε στον φακό του φωτογράφου Βαγγέλη Κύρη. Ηταν μόλις 21 ετών.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε η Βίκυ Κουλιανού, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ