Προς ανανέωση της θητείας Παναγιωτάκη στη ΔΕΗ για άλλα τρία χρόνια - iefimerida.gr

Προς ανανέωση της θητείας Παναγιωτάκη στη ΔΕΗ για άλλα τρία χρόνια

Ο επικεφαλής της ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H κυβέρνηση αναμένεται να ανανεώσει την θητεία του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ, Μανώλη Παναγιωτάκη για επιπλέον τρία χρόνια.

Ο κ. Παναγιωτάκης είναι επικεφαλής της επιχείρησης απο το 2015 και η θητεία του, που έληξε τον Απρίλιο, έχει παραταθεί μέχρι τη γενική συνέλευση των μετόχων που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Ιουνίου. Οπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters χθες ανακοινώθηκε ότι η υποψηφιότητα Παναγιωτάκη είναι η μόνη μέχρι στιγμής.

Το υπερταμείο - η Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας - είναι αρμόδιο να προτείνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, καθώς το Δημόσιο κατέχει το 51% της επιχείρησης. Οπως αναφέρεται ο κ. Παναγιωτάκης έχει διετέλεσει στέλεχος της επιχειρήσης για πολλά χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο κ. Παναγιωτάκης θα ηγηθεί της ΔΕΗ σε μια κρίσιμη περίοδο για την μελλοντική της πορεία, κυρίως λόγω της αποεπένδυσης από τις λιγνιτικές μονάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ Παναγιωτάκης θητεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ