Oι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Νετανιάχου - iefimerida.gr

Oι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ απέτρεψαν σχέδιο δολοφονίας του Νετανιάχου

O πρωθυπουργός του Ισραήλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχέδιο δολοφονίας του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και του δημάρχου της Ιερουσαλήμ λέει ότι απέτρεψε η ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Σιν Μπετ.

Ο βασικός ύποπτος, ένας κάτοικος Παλαιστινιακού προσφυγικού καταυλισμού της ανατολικής Ιερουσαλήμ, που έχει εκτίσει στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για «τρομοκρατικές δραστηριότητες», συνελήφθη στις 24 Απριλίου και αργότερα άλλοι δύο συνεργοί του, ενώ οι εντολές φέρονται να είχαν δοθεί από οργάνωση στη Συρία

Σύμφωνα με τη Σιν Μπετ ο 30χρονος Μουχάμαντ Τζαμάλ Ρασντέχ είχε συγκεντρώσει και πληροφορίες για χτύπηματα κατά του Ισραηλινού πρωθυπουργού και του δημάρχου της Ιερουσαλήμ, Νιρ Μπαρκάτ, του αμερικανικού προξενείου -νυν πρεσβείας- στην Ιερουσαλήμ, ενώ στο σταυρόνημά του φέρεται να είχε βάλει και μια αντιπροσωπεία Καναδών αξιωματούχων υπηρεσιών ασφαλείας, που θα εκπαίδευαν δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αρχής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ