Ελενα Ακρίτα VS Δέσποινα Βανδή: O «πόλεμος» της Ελληνίδας μάνας - iefimerida.gr

Ελενα Ακρίτα VS Δέσποινα Βανδή: O «πόλεμος» της Ελληνίδας μάνας

Η Ελενα Ακρίτα και η Δέσποινα Βανδή. Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ελενα Ακρίτα δεν είχε στον μυαλό της την Δέσποινα Βανδή, όταν έγραφε στα «Νέα Σαββατοκύριακο» (2-3/6) για την «Ελληνίδα Μάνα Υψηλού Κινδύνου». Και μάλλον η Δέσποινα Βανδή δεν είχε διαβάσει το εύστοχο (και έξοχο) χρονογράφημα της Ακρίτα, όταν ανήρτησε στο facebook την, σχετική με τις Πανελλήνιες, άποψή της.

Ελενα Ακρίτα: «Κανονίστε μερικοί να τα τρελάνετε τα παιδιά σας τώρα με τις Πανελλαδικές. Κανονίστε να προβάλλετε όλα σας τα απωθημένα στις εξετάσεις τους. Αλλωστε είναι γνωστό πως οι καλοί βαθμοί φέρνουν επιτυχία, καταξίωση, χρήμα, δόξα, έναν καλό γάμο και τρία χαριτωμένα παιδάκια»

Δέσποινα Βανδή: «Και οι γονείς να αγωνιούν και να ξοδεύουν στερούμενοι αλλά πράγματα από την ποιότητα της ζωής τους για το καλό των παιδιών τους!» (...) «Παρόλα αυτά εύχομαι κάποια στιγμή -σύντομα- να ανοίξει ο δρόμος προς την πανεπιστημιακή εκπαίδευση χωρίς εξετάσεις».

Διαβάστε τη συνέχεια για τον «πόλεμο» της Ελληνίδας μάνας, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ