Γιατί η Κέιτλιν Τζένερ δεν πήγε στο γάμο του γιου της; [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί η Κέιτλιν Τζένερ δεν πήγε στο γάμο του γιου της; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπρόντι Τζένερ μόλις παντρεύτηκε την Κέιτλιν Κάρτερ, με την οποία αρραβωνιάστηκε το 2016, αλλά πολλά σημαντικά μέλη της οικογένειας προφανώς έλειπαν από τον γάμο.

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Μπρόντι Τζένερ, γιος της Κέιτλιν Τζένερ από τον πρώτο της γάμο, είχε αναφέρει πως οι ετεροθαλείς αδερφές του, Κένταλ και Κάιλι, δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν για το αν θα παραβρίσκονταν στο γάμο. Και τώρα αποκαλύφθηκε πως ούτε η Κέιτλιν Τζένερ παραβρέθηκε.

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner) on May 28, 2018 at 4:20am PDT

To Ε! Αναφέρει πως ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο «εξωτικό νησί Nihi Sumba, ένα πολυτελές νησιωτικό θέρετρο περίπου 250 μίλια ανατολικά του Μπαλί της Ινδονησίας» το Σάββατο. Εν τω μεταξύ, η ιστοσελίδα επιβεβαιώνει πως 70 επισκέπτες παρέστησαν στο μικρό γάμο, αλλά πως η Κέιτλιν δεν ήταν παρούσα στο γάμο του γιου της παρά το γεγονός ότι είχε προσκληθεί.

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner) on Dec 14, 2017 at 2:29pm PST

Ο εκπρόσωπος της Κέιτλιν δήλωσε στην Page Six πως έχασε το γάμο του γιου της επειδή «είχε προγραμματίσει πιο πριν κάποιες επαγγελματικές δεσμεύσεις». Και η Daily Mail επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, αναφέροντας πως η Κέιτλιν το βράδυ της Παρασκευής παρακολούθησε το Life Ball Welcome party στην Αυστρία, ένα φιλανθρωπικό γεγονός που ευαισθητοποιεί για το Aids.

A post shared by Brody Jenner (@brodyjenner) on Jun 2, 2018 at 5:17pm PDT

Όσον αφορά στη σχέση της με τον γιο της, μια πηγή δήλωσε στο People: «Η Κέιτλιν είχε επαγγελματικές δεσμεύσεις που είχαν κλείσει μήνες πριν και δεν μπορούσαν να αλλάξουν στο τέλος... όλα είναι καλά μεταξύ τους. Θα κάνει ένα μεγάλο πάρτι γι’ αυτούς όταν θα επιστρέψουν στην πατρίδα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ