19χρονη πιανίστρια παίζει χωρίς δάχτυλα στο ένα χέρι [βίντεο] - iefimerida.gr

19χρονη πιανίστρια παίζει χωρίς δάχτυλα στο ένα χέρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε ένα και μόνο όνειρο. Να μάθει να παίζει πιάνο. Και παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στο ένα χέρι όχι απλά δεν το έβαλε κάτω αλλά έκανε τα πάντα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Και τα κατάφερε.

Η Zheng γεννήθηκε χωρίς δάχτυλα στο ένα της χέρι, και η τραγική αυτή κατάσταση δυσκόλευε σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ενασχόλησή της με το πιάνο. Εντούτοις, ποτέ δεν τα παράτησε, ποτέ δεν παραπονέθηκε και ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Πώς; Πολύ απλά φερόταν η ίδια στον εαυτό της σαν να είναι αρτιμελής!

Έτσι με αυτόν τον εντυπωσιακό και αξιοθαύμαστο τρόπο έδωσε πνοή και φτερά στο όνειρό της, και με όπλα της την δύναμη, τη θέληση, την υπομονή, την επιμονή και την αγάπη για την προσπάθεια έκανε πραγματικότητα κάτι που για άλλους ίσως φάνταζε απλά απίθανο! Έγινε μια εξαίρετη πιανίστρια στα 19 της χρόνια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δάχτυλα πιάνο πιανιστρια ενα χερι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ