Ο ορισμός της ωμότητας -Ανδρας βγάζει σέλφι με γυναίκα που τη χτύπησε το τρένο [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο ορισμός της ωμότητας -Ανδρας βγάζει σέλφι με γυναίκα που τη χτύπησε το τρένο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει αυτή η εικόνα στην Ιταλία, αλλά και σε όλο τον πλανήτη, όπου δείχνει έναν άνδρα να βγάζει σέλφι έχοντας φόντο μία τραυματισμένη γυναίκα την οποία την χτύπησε το τρένο.

Ο αναίσθητος άνδρας μάλιστα ποζάρει στην κάμερα του κινητού του κάνοντας και μία χειρονομία, την ώρα που η γυναίκα πίσω του ζει τον απόλυτο πόνο, καθώς το τρένο της «έλιωσε» το πόδι.

Το περιστατικό συνέβη στη βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στον σιδηροδρομικό σταθμό Piacenza, ενώ η άτυχη κοπέλα ήταν τουρίστρια από τον Καναδά.

Την φωτογραφία με τον νεαρό να ποζάρει απαθανάτισε ο δημοσιογράφος Τζιόρτζιο Λάμπρι, ο οποίος αργότερα δημοσίευσε την φωτογραφία στα social media, γράφοντας «Έχουμε χάσει κάθε αίσθηση ηθικής».

Ο ορισμός της ωμότητας -Ανδρας βγάζει σέλφι με γυναίκα που τη χτύπησε το τρένο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Στην φωτογραφία μάλιστα φαίνονται και οι διασώστες που προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στο πόδι της γυναίκας, πράγμα που όμως δεν «συγκινεί» ούτε στο ελάχιστο τον ασυνείδητο άνδρα που το μόνο που ήθελε ήταν να βγάλει φωτογραφία.

Πάντως, σύμφωνα με το metro.uk, ο άνδρας εν τέλει έσβησε τις φωτογραφίες από το κινητό του όταν του το ζήτησαν αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σέλφι Ιταλία τρένο τροχαίο αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ