Ο Κώστας Καραμανλής στην κηδεία του Κώστα Πολυχρονίου [εικόνες]

Την περασμένη Παρασκευή έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Κώστας Πολυχρονίου.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού στην Παιανία. Το "ύστατο χαίρε" απηύθυναν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, παλαίμαχοι των "ερυθρολεύκων", της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού κι ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, όπως και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Συγκεκριμένα παρόντες από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ ήταν οι αντιπρόεδροι, Σάββας Θοεδωρίδης, Δημήτρης Αγραφιώτης, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς. Τάκης Λεμονής, Παναγιώτης Κελεσίδης, Ηλίας Πουρσανίδης, οι "πράσινοι", Μίμης Δομάζος, Αντώνης Αντωνιάδης, Στράτος Αποστολάκης και Αριστείδης Καμάρας κι ο πρώην "κιτρινόμαυρος", Κώστας Νεστορίδης είπαν "αντίο" στον εκλιπόντα.

Στεφάνια απέστειλαν οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, παλαίμαχοι Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Σφαιρόπουλος, ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Σωκράτης Κόκκαλης, Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΕΠΟ.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ