Τόσκας κατά Μητσοτάκη: Καλλιεργεί και εμπορεύεται μικροπολιτικά τον τρόμο - iefimerida.gr

Τόσκας κατά Μητσοτάκη: Καλλιεργεί και εμπορεύεται μικροπολιτικά τον τρόμο

Υπ.Προστασίας του Πολίτη/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι καθημερινές επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. στην πάταξη της εγκληματικότητας στερούν από τον κ. Μητσοτάκη κάθε επιχείρημα περί δήθεν μη αντιμετώπισης της ανομίας – κοινωνικό όρο που ο ίδιος επιμένει να επικαλείται» υποστηρίζει ο Ν. Τόσκας.

Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντά στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε νωρίτερα την αγανάκτησή του για την επίθεση που δέχθηκαν οι άνδρες των ΜΑΤ στην Θεσσαλονίκη λέγοντας πως «ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι», ενώ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «πρωθυπουργό της βίας και της ανομίας».

«Η Νέα Δημοκρατία και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης επιλέγουν να καλλιεργούν και να εμπορεύονται μικροπολιτικά τον τρόμο. Τα ίδια έλεγαν καταστροφολογώντας τρομολαγνικά και για την οικονομία. Και εδώ διαψεύστηκαν οικτρά», τονίζει το υπ. ΠΡΟ.ΠΟ και καταλήγει: «Οι πολίτες γνωρίζουν, θυμούνται και κρίνουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ