«Τaverna»: To νέο, pop up εστιατόριο του Bios έχει γίνει ήδη στέκι [εικόνες]

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Bios πειραματίζεται και στο γαστρονομικό πεδίο, όμως γι’ αυτό το καλοκαίρι επιλέγει ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις και συνταγές από την κουζίνα της μαμάς, για την Taverna του που ήδη έχει γίνει talk of the town.

Το όλο εγχείρημα προέκυψε από την ένωση δυνάμεων της Γωγώς Δελογιάννη- η οποία μαζί με τον Δημήτρη Παπαπαναγιώτου παρουσίασε και το «Beef», το προηγούμενο γευστικό project του χώρου με επίκεντρο το κρέας και το Bios.Home Kitchen.

Θα λειτουργεί όλο το καλοκαίρι με ένα μενού που παρουσιάζει μερικά από τα πιο κλασικά, ελληνικά πιάτα μαγειρεμένα με τις ανώτερες πρώτες ύλες, με πολλή αγάπη και με την υπογραφή της Γωγώς, την οποία γνωρίσαμε από το Μaster Chef.

Γνωρίστε τα πιάτα του μαγαζιού και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ TAVERNA AT BIOS

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ