Κόρη του Ρήγκαν: Ο πατέρας μου θα ένιωθε «φρίκη» με την προεδρία Τραμπ - iefimerida.gr

Κόρη του Ρήγκαν: Ο πατέρας μου θα ένιωθε «φρίκη» με την προεδρία Τραμπ

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόναλντ Ρήγκαν θα ένιωθε «φρίκη» με την προεδρία Τραμπ, είπε η κόρη του Πάτι Ντέιβις στην Washington Post.

Σε επιστολή που έγραψε με αφορμή τη συμπλήρωση αύριο (Τρίτη) 14 χρόνων από το θάνατο του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, η Ντέιβις είπε ότι ο Ρήγκαν «θα είχε τρομοκρατηθεί με το σημείο στο οποίο έχουμε φθάσει». «Θα ένιωθε φρίκη και θα του είχε ραγίσει η καρδιά», γράφει, «μ’ ένα κογκρέσο που αρνείται να ορθώσει το ανάστημά του σ’ έναν πρόεδρο που όχι μόνον φαίνεται ότι αγνοεί το Σύνταγμα, αλλά και που προσπαθεί με κάθε ευκαιρία να καταλύσει και να κοροϊδέψει το σύστημα ελέγχων και ισορροπιών μας».

Η κόρη του Ρόναλντ Ρήγκαν, Πάτι Ντέιβις (Φωτογραφία αρχείου: ΑΡ)

Η 65χρονη Ντέιβις καταγγέλλει την πολιτική του νυν Ρεπουμπλικανού προέδρου στην επιστολή της χωρίς να τον κατονομάζει, όπως είχε κάνει σε μια άλλη περίπτωση εναντίον του ίδιου της του πατέρα, όταν μετείχε σε διαδηλώσεις κατά της ενίσχυσης του αμερικανικού πυρηνικού οπλοστασίου, που επεδίωκαν οι κυβερνήσεις του.

«Οι έντονες διαμαρτυρίες μου εναντίον ορισμένων από τις πολιτικές του πατέρα μου τράβηξαν τελικά την προσοχή, πράγμα που σκόπευα-, αλλά τον πλήγωσαν κιόλας, πράγμα που δεν ήταν στις προθέσεις μου», γράφει. Τελικά κατάφερε να καθίσει μαζί του στο ίδιο τραπέζι και να του εξηγήσει ότι μετάνιωσε που τον πλήγωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ