Με αυτές ερωτοτροπούσε ο Άσαντ ενώ σκότωνε τους άμαχους [εικόνες] - iefimerida.gr

Με αυτές ερωτοτροπούσε ο Άσαντ ενώ σκότωνε τους άμαχους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ροζ σκάνδαλο εμπλέκεται ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, καθώς από την ηλεκτρονική του αλληλογραφία προκύπτει πως τον περασμένο Δεκέμβρη την ώρα που η χώρα του αιματοκυλίζονταν αυτός ερωτοτροπούσε με γυναίκες μέσω διαδικτύου και λάμβανε προκλητικές φωτογραφίες τους

Βρετανικές εφημερίδες όπως οι Sunday Times και η Guardian αποκαλύπτουν την αλληλογραφία του δικτάτορα που είναι παντρεμένος με την Βρετανικής καταγωγής Άσμα Άσαντ. Μεταξύ των μηνυμάτων υπάρχει και η προκλήτική φωτογραφία μιας ημίγυμνης γυναίκας (φωτό 1) που ο Άσαντ την έλαβε την ημέρα που τα στρατεύματά του άνοιγαν πυρ κατά διαδηλωτών σκοτώνοντας 12 ανθρώπους.

Με αυτές ερωτοτροπούσε ο Άσαντ ενώ σκότωνε τους άμαχους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με μέλη της αντιπολίτευσης, η γυναίκα αυτή είχε και δεύτερη ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία χρησιμοποιούσε με ψεύτικα στοιχεία για να στέλνει πιο προσωπικά μηνύματα στον Σύρο πρόεδρο. Το πρώτο μήνυμα στον Άσαντ ήταν ένα απλό «γεια» ενώ ακολούθησε ένα μήνυμα που έλεγε «σ' αγαπώ» και λίγο αργότερα έλαβε κι άλλο με «φιλάκια».

Ωστόσο η αλληλογραφία του Άσαντ αποκαλύπτει ότι ο Σύρος πρόεδρος συνδέεται και ερωτοτροπεί με πολλές γυναίκες όπως η Χαντίλ αλ- Αλί (φωτό 2) η οποία τον αποκαλεί «φιλαράκι» και του έστελνε μηνύματα όπου του έγραφε πως «μου λείπεις ενώ η ίδια γυναίκα ανέβασε φωτογραφία του Άσαντ στο διαδίκτυο όπου τον αποκαλούσε «γλυκούλι»

Με αυτές ερωτοτροπούσε ο Άσαντ ενώ σκότωνε τους άμαχους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αντίστοιχα είναι και τα μηνύματα της 20χρονης Σεχραζάτ Τζααφάρι που είναι κόρη του Σύρου πρεσβευτή στα Ηνωμένα Έθνη και η οποία σε μηνύματά της σε συνεργάτες του Σύρου προέδρου τους γράφει να του μεταφέρουν πως «Είναι τόσο πολύ πολύ πολύ καλός, τον αγαπώ τόσο πολύ, μου λείπει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ