Σκύλος κλαίει και ουρλιάζει επειδή ο ιδιοκτήτης του τον κλείδωσε στο ΙΧ μέσα στον καύσωνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Σκύλος κλαίει και ουρλιάζει επειδή ο ιδιοκτήτης του τον κλείδωσε στο ΙΧ μέσα στον καύσωνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη προκαλούν αυτές οι φωτογραφίες που έβγαλε ένας περαστικός σε πάρκο του Λονδίνου όταν αντίκρισε αυτόν τον σκύλο να κλαίει, επειδή το αφεντικό του τον είχε κλειδώσει στο αυτοκίνητο.

Ο μάρτυρας ανέφερε σε τοπικό site πως είδε τον σκύλο να έχει βγάλει την μουσούδα του έξω από το όχημα, την ώρα που η θερμοκρασία στην περιοχή ήταν πολύ υψηλή και το παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό.

Σκύλος κλαίει και ουρλιάζει επειδή ο ιδιοκτήτης του τον κλείδωσε στο ΙΧ μέσα στον καύσωνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0



Ο περαστικός μάλιστα αποφάσισε να μείνει στο σημείο και να δει πόσο χρόνο θα κάνει το αφεντικό του σκύλου να επιστρέψει.

Ετσι ο ίδιος χρειάστηκε να περιμένει εκεί 20 ολόκληρα λεπτά μέχρι να φανεί ο ιδιοκτήτης.

Σκύλος κλαίει και ουρλιάζει επειδή ο ιδιοκτήτης του τον κλείδωσε στο ΙΧ μέσα στον καύσωνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Επίσης το κατοικίδιο όση ώρα ήταν μόνο του στο ΙΧ ούρλιαζε και έκλαιγε, ραγίζοντας την καρδιά σε όποιον περαστικό το έβλεπε να υποφέρει.

Η μη κερδοσκοπική οργάνωση RSPCA η οποία στοχεύει στην παρεμπόδιση άγριων περιστατικών σε ζώα, έχει αναφέρει πολλές φορές ότι είναι πολύ επικίνδυνο να αφήνουν οι ιδιοκτήτες μόνα τους τα ζώα μέσα στο αυτοκίνητο, ειδικά την ώρα που έξω έχει ζέστη.

Σκύλος κλαίει και ουρλιάζει επειδή ο ιδιοκτήτης του τον κλείδωσε στο ΙΧ μέσα στον καύσωνα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες ζώων να θυμούνται πως κανένα ζώο δεν πρέπει να μένει μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο ή σε τροχόσπιτο ή γενικά όπου οι θερμοκρασίες μπορούν να αυξηθούν γρήγορα, ακόμη κι αν πιστεύουν πως δεν έχει τόσο ζέστη έξω», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της οργάνωσης και προσέθεσε.

«Για παράδειγμα αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι πως αν έξω έχει 22 βαθμούς Κελσίου, τότε η θερμοκρασία μέσα στο αμάξι μέσα σε μία ώρα μπορεί να φτάσει ακόμη και τους 47 βαθμούς Κελσίου... θερμοκρασία που οδηγεί ακόμη και στον θάνατο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκύλος Λονδίνο αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ