Μένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν - iefimerida.gr

Μένει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ο Γκριεζμάν

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αντουάν Γκριεζμάν βρέθηκε πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, αλλά την κρίσιμη στιγμή έκανε πίσω και αποφάσισε να μείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «ABC», το οποίο αναπαράγεται από το πρωί της Δευτέρας σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας της Ιβηρικής.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο Γκριεζμάν ανακοίνωσε το περασμένο Σάββατο στην οικογένειά του και στους κοντινούς ανθρώπους του την απόφασή του να συνεχίσει στους «ροχιμπλάνκος».

Κι αυτό παρά το γεγονός ότι είχε συζητήσει και τα είχε βρει με όλα με τους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ήταν έτοιμοι να πληρώσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας του και να τον πάρουν στο «Καμπ Νου».

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ο 27χρονος επιθετικός έκανε δεύτερες σκέψεις, καθώς άρχισε να συνειδητοποιεί ότι στη Μπαρτσελόνα δεν θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά θα ήταν ένας από τους παίκτες που θα πλαισίωναν τον Λιονέλ Μέσι.

Καθώς η μεταγραφή καθυστερούσε, οι Καταλανοί έστειλαν τελεσίγραφο στον Γκριεζμάν ζητώντας του απάντηση, θετική ή αρνητική, πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αυτή η διορία φαίνεται πως επέσπευσε και την απόφαση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται πια τις επόμενες ημέρες να ανακοινώσει και δημόσια την παραμονή του στην Ατλέτικο.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ