Η Κέιτι Πέρι δημοσίευσε κατά λάθος πρόστυχο μήνυμα που θα έστελνε στον Ορλάντο Μπλουμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτι Πέρι δημοσίευσε κατά λάθος πρόστυχο μήνυμα που θα έστελνε στον Ορλάντο Μπλουμ [εικόνες]

Κέιτι Πέρι/ Φωτογραφία:AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα προκλητικό σχόλιο για τα οπίσθια του συντρόφου της, Ορλάντο Μπλουμ, έκανε στο διαδίκτυο η Κέιτι Πέρι, με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μην το αφήσουν ασχολίαστο.

Συγκεκριμένα, η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ δημοσίευσε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο σχολίασε τη θεατρική παράσταση «Killer Joe», στην οποία ο Μπλουμ πρωταγωνιστεί και παρουσιάζεται στο West End του Λονδίνου.

Βέβαια το μήνυμα ήταν μεν κολακευτικό για τον σύντροφό της, αλλά περισσότερο προκλητικό και προσωπικό από ό,τι έχουμε συνηθίσει.

«Θα χρειαστώ εισιτήριο διαρκείας για αυτά τα οπίσθια», έγραψε η Κέιτι Πέρι κάτω από το βίντεο, ενώ μετά από έναν καταιγισμό σχολίων από φαν του Ορλάντο Μπλουμ, η ίδια έκανε και δεύτερη ανάρτηση, γράφοντας: «Ουπς, αυτό ήθελα να σ' το στείλω σε προσωπικό μήνυμα».

Η Κέιτι Πέρι δημοσίευσε κατά λάθος πρόστυχο μήνυμα που θα έστελνε στον Ορλάντο Μπλουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια κάνει ένα τέτοιο σχόλιο, καθώς η ίδια είχε σχολιάσει σε μία ημίγυμνη φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ορλάντο Μπλουμ στο Instagram, εκθειάζοντας το καλογυμνασμένο του σώμα.

Η Κέιτι Πέρι δημοσίευσε κατά λάθος πρόστυχο μήνυμα που θα έστελνε στον Ορλάντο Μπλουμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Να σημειωθεί πως ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι είναι ξανά μαζί από τον Φεβρουάριο, καθώς το ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο του 2017.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ