Παπαδήμος: «Προσβλέπω σε στενή συνεργασία από τη νέα σου θέση» - iefimerida.gr

Παπαδήμος: «Προσβλέπω σε στενή συνεργασία από τη νέα σου θέση»

Ο Βενιζέλος προανήγγειλε την παραίτησή του από υπουργός Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την κυβέρνηση, είπε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο αγώνας που έκαναν για την οικονομία στέφθηκε με επιτυχία και ανέφερε ότι έχει κρατήσει την πιο θερμή ανάμνηση και εντύπωση από τη μεταξύ τους συνεργασία στην κυβέρνηση, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την παραίτησή του από τη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδήμος τον συνεχάρη για την εκλογή του στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και είπε, μεταξύ άλλων, ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία από τη νέα του θέση.

Παράλληλα, κανονικά θα συμμετάσχει στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών.

Η αντικατάστασή του κ. Βενιζέλου, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, θα γίνει αύριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ