Εξι υπουργοί κάνουν «μασάζ» στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο - iefimerida.gr

Εξι υπουργοί κάνουν «μασάζ» στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για το πολυνομοσχέδιο

Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι υπουργοί θα ενημερώσουν για το χαρτοφυλάκιό τους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε ειδική συνεδρίαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την Τρίτη στις 4 το απόγευμα θα γίνει η εν λόγω συνεδρίαση, με τη συμμετοχή των: Ευκλείδη Τσακαλώτου, Γιώργου Σταθάκη, Ανδρέα Ξανθού, Αλέξη Χαρίτση, Γιώργου Χουλιαράκη και Νάσου Ηλιόπουλου.

Σημειώνεται ότι την άμεση συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να ενημερωθούν για τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Αθήνα και θα είναι ενταγμένες στο πολυνομοσχέδιο που θα ψηφίσουν, ζήτησαν 36 βουλευτές από όλες τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο έγγραφο αίτημά τους προς το προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ζητούσαν την «ταχύτερη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση και συζήτηση για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, καθώς και για το σχετικό Πολυνομοσχέδιο που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι τις 14 Ιουνίου 2018».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ