Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ -Αδύνατος και πολύ χλωμός [εικόνες]

Οι φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ με θαυμαστές του στη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα, προκαλούν φόβους για τν υγεία του, με πολλούς να αναρωτιούνται αν ο ηθοποιός είναι «άρρωστος».

Ο 54χρονος Ντεπ, πόζαρε χαμογελαστός για δύο φωτογραφίες με θαυμάστριές του λίγο πριν την συναυλία του με την μπάντα του, The Hollywood Vampires.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο ξενοδοχείο Four Seasons στην Αγία Πετρούπολη και το συγκρότημα εμφανίστηκε στην πόλη την Τετάρτη το βράδυ.

Οι θαυμάστριές του μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά, μεταξύ των σχολίων από άλλους που τις έλεγαν πόσο τυχερές ήταν που συνάντησαν το είδωλό τους, υπήρχαν και ανησυχίες για την εμφάνιση του Ντεπ.

«Νομίζω ότι ο ήρωάς μου είναι άρρωστος» έγραψε κάποιος στο Facebook. «Δείχνει πολύ αδύνατος» πρόσθεσε ένας. Άλλοι δεν φάνηκαν καν να αναγνωρίζουν τον πρωταγωνιστή των «Πειρατών της Καραϊβικής». «Διάολε, είναι αυτός ο Τζόνι Ντεπ;» παρατήρησε ένας χρήστης του Twitter.

Στις φωτογραφίες, ο χαμογελαστός Ντεπ φορά ένα καπέλο με τη λέξη «Fugly» στο μπροστινό μέρος και ένα μαύρο μπλουζάκι με τη φράση «Μείνε ταπεινός ή γίνε ταπεινός».

Σε μια άλλη φωτογραφία, που ελήφθη νωρίτερα την εβδομαα στη Μόσχα, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται με γυαλιά ηλίου και καπέλο ποζάροντας σε ένα μουσείο. Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε περισσότερη ανησυχία με ορισμένους μα τον χαρακτηρίζουν «άρρωστο» και «αδύναμο».

Το κρατικό μουσείο Μαγιακόφσκι, που τιμά τον ποιητή Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι, ενθουσιάστηκε με την επίσκεψη του Αμερικανού ηθοποιού και ανέβασε φωτογραφίες του στο facebook ενώ μοιράστηκε και το σημείωμα που άφησε στο βιβλίο των επισκεπτών. «Έχω ενθουσιαστεί με την φιλοξενία σας και την εγγύτητα στην μεγαλοφυία του Μαγιακόφσκι. Με σεβασμό, Τζόνι Ντεπ» έγραφε το σημείωμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ αδύνατος συγκρότημα ΡΩΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ