Συνήγορος των γονιών τεράτων της Λέρου: Δεν αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο κακό έκαναν - iefimerida.gr

Συνήγορος των γονιών τεράτων της Λέρου: Δεν αντιλαμβάνονται πόσο μεγάλο κακό έκαναν

«Δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι πολύ χαμηλού νοητικού επιπέδου, λες και βρίσκονται σε άλλο κόσμο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της πράξης».

Αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω Μανώλης Χατζηάμαλλος αναφορικά με την 47χρονη μητέρα και τα όσα εκείνη δήλωσε κατά την απολογία της στην ανακρίτρια Κω για την υπόθεση της Λέρου.

Ο κ. Χατζηάμαλλος, ο οποίος διορίστηκε από την ανακρίτρια Κω καθώς ουδείς από τους 94 συναδέλφους του δεν θέλησε να υπερασπιστεί την 47χρονη κατηγορούμενη, μίλησε στο Ρ/Σ ΠΑΛΜΟΣ .

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της rodiaki.gr ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω γνωστοποίησε ότι η μητέρα είχε από την πρώτη στιγμή ομολογήσει ασελγείς πράξεις και μόνο (προανακριτικά), κάτι που επανέλαβε και προχθές κατά την απολογία της.
«Βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους και λες σε ποια κοινωνία ζούσανε, είναι πολύ χαμηλού νοητικού επιπέδου, λες και βρίσκονται σε άλλο κόσμο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος της πράξης, ενώ γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό, είναι τιμωρητέο, εντούτοις δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος, το κακό που έχουν κάνει στα παιδιά. Αυτό αποκόμισα στην πολύ λίγη επαφή που είχα με την κατηγορούμενη ενόψει της ανακρίσεως και στο παρά πέντε της ανακρίσεως».
«Πράγματι όταν κάποιος μιλάει μαζί τους δείχνει, όταν της το λες, ότι είναι στα χαμένα, τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω της κατάστασης, επειδή όλοι έπεσαν από επάνω της...» είπε ο κ. Χατζηάμαλλος επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά πως η 47χρονη: «Δεν μπορεί να αντιληφθεί το μέγεθος του κακού που έχει κάνει»!

Ερωτηθείς αν έχει δείξει η κατηγορουμένη σημάδια μεταμέλειας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κω είπε πως «έχει αρχίσει να κλαίει» και πως κατά την απολογία της είχε λιποθυμικές τάσεις.

πηγή: rodiaki.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ