Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη! - iefimerida.gr

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Ντόρια Ράγκλαντ, μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ να υπέγραψε συμβόλαιο εχεμύθειας με το παλάτι του Μπάκιγχαμ κάτι το οποίο την έκανε δυστυχισμένη, ωστόσο όπως φαίνεται τη σιωπή της την έσπασε...

Οπως αναφέρει το Us Weekly η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε σε φίλους της την αγαπημένη της στιγμή από το γάμο. Πέρα από τη στιγμή που είδε την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ να μπαίνει νύφη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στου κάστρο του Ουίνδσορ, η άλλη αγαπημένη της στιγμή ήταν η συνάντησή της με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 0

Οπως αποκάλυψε πηγή στο Us Weekly «η Ντόρια λέει ότι η καλύτερη στιγμή του γάμου, πέρα από τη στιγμή αυτή καθεαυτή του γάμου της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ με τον άνδρα που αγαπά, ήταν η στιγμή που συνάντησε την βασίλισσα Ελισάβετ, ένα... ραντεβού που είχε μαζί της και το οποίο θα μπορούσε να τρόμαζε τον καθένα. Ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι της έκαναν ένα... μίνι σεμινάριο προετοιμάζοντάς την για το τι θα έπρεπε να περιμένει».

Η ίδια πηγή αποκάλυψε ακόμη ότι ο πρίγκιπας Χάρι προετοίμασε την μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ για τη συνάντησή της με την βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας λέγοντάς της πολλές ιστορίες με την Ελισάβετ και λέγοντά της το τι σημαίνει αυτή η γυναίκα για τον ίδιο».

Την ημέρα πριν το γάμο, την Παρασκευή 18 Μαΐου, η Ντόρια Ράγκλαντ μαζί με την κόρη της Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκαν το κάστρο του Ουίνδσορ για τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Καθώς η κόρη της Ντόρια Ράγκλαντ την επομένη θα γινόταν μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας η ίδια θα έπαιζε ένα σημαντικό ρόλο στο γάμο, οπότε μόνο έκπληξη δεν ήταν το γεγονός ότι είχε μια ιδιωτική συνάντηση με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ έχει υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας με το βρετανικό παλάτι και δεν μπορεί να αποκαλύψει τίποτα που να αφορά στη νεά ζωή της κόρης της, ούτε και για το γάμο. Με μια εξαίρεση: Μπορεί να μιλήσει μόνο αν έχει πάρει την άδεια του παλατιού. Και για να πει δυο καλά λόγια για την βασίλισσα, φάνηκε ότι την πήρε την άδεια...

Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 1
Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 2
Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 3
Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 4
Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 5
Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 6
Η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τι την εντυπωσίασε στο γάμο -Και είναι... έκπληξη!  | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ